Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

NEW
COLLECTION

PORTFOLIO

Designed by Alex Polman

stadsauto.eu

Auto Website

Doel was een eenvoudige website voor dit autobedrijf uit Nieuwegein.

De website is gemaakt in WordPress.

Toegepaste techniek (die je niet ziet) is moderne optimalisatie van zoekresultaten in Google en BING.

Ik gebruik de laatste aanbevolen technieken.

steenoven-occasions.nl

Taxatie (landingspage)

Via Facebook worden onwetende gebruikers geattendeerd dat hun oude auto best veel geld waard is. Doel is om via Facebook een taxatieformulier in te vullen.

De website is gemaakt in WordPress en Elementor.


drunkenmel.com

Likeur website

Snelle website voor de lekkerste after-dinner drink. Doelgroep is voor B2B maar ook consumenten. Speciale marketing technieken worden gebruikt om de kerstpakketten onder de aandacht te brengen.


photoboothopmaat.nl

Toffe Photobooth

Event-vrienden.nl wilde een nieuwe website voor een gaaf nieuw product. Een confetti Photobooth naast de normale verhuur van Photobooths. Bijzonder dat zowel de achterwand als de foto's en het welkomst scherm helemaal ontworpen is in de stijl van de klant. De site is gebouwd in bootsrap en daardoor perfect op mobiel en snel. Een hele schone code! Het contact formulier is gekoppeld aan een lead systeem om het overzichtelijk te houden. 

feestje-cadeau.nl

Geef een feest cadeau 🎉

Website gemaakt in bootsrap. Super snel. Gekoppeld aan een mail/lead systeem. Feestje Cadeau van www.event-vrienden.nl komen een feest bij je thuis of in de tuin of op het werk bezorgen. Compleet met DJ, dikke speakers en Saxofonist. 

Deze website is gemaakt met de hand. Plain HTML. Ik gebruik Google Analystics om de site sneller te maken. Je gegevens worden niet opgeslagen.