{ "@context": "http://schema.org", "@type": "WebPage", "@id": "https://www.gewoonalex.nl/portfolio", "url": "https://www.gewoonalex.nl/portfolio", "name": "Portfolio of Alex", "description": "Showcase of works and projects by Alex", "inLanguage": "nl-NL", "publisher": { "@type": "Person", "name": "Alex", "url": "https://www.gewoonalex.nl" }, "mainEntity": { "@type": "CollectionPage", "name": "Alex's Portfolio" } }

NEW
COLLECTION

PORTFOLIO

Designed by Alex Polman

jopiesbloemenhuis.nl

Bloemenwinkel

Een eenvoudige website voor de bekendste bloemenwinkel in Utrecht. Doel was ook meer bekendheid van de standaard webshop (Niet door mij gemaakt overigens).

De website is handgemaakt.

Toegepaste techniek (die je niet ziet) is AMP omdat dit het snelste werkt op mobiel en met veel plaatjes.

De Facebook Pagina voorzie ik van content. Heel fris en luchtig is het doel. Doordat dit up to date is komt er veel internationaal verkeer. Die checken de Social media kanalen of een winkel/bedrijf wel echt is.

steenoven-occasions.nl

Taxatie (landingspage)

Via Facebook worden onwetende gebruikers geattendeerd dat hun oude auto best veel geld waard is. Doel is om via Facebook een taxatieformulier in te vullen.

De website is gemaakt in WordPress en Elementor.


stadsauto.eu

Auto Website

Doel was een eenvoudige website voor dit autobedrijf uit Nieuwegein.

De website is gemaakt in WordPress.

Toegepaste techniek (die je niet ziet) is moderne optimalisatie van zoekresultaten in Google en BING.

Ik gebruik de laatste aanbevolen technieken.

drunkenmel.com

Likeur website

Snelle website voor de lekkerste after-dinner drink. Doelgroep is voor B2B maar ook consumenten. Speciale marketing technieken worden gebruikt om de kerstpakketten onder de aandacht te brengen.


Dorpsveiling / logo

Ursem 2024

Of ik mee wilde denken aan ene ander symbool/logo voor de kerken veiling die omgedoopt is naar DORPSVEILING. Moest neutraal zijn, herkenbaar en jaren me kunnen. Een soort "gezicht". De kleur GEEL is al jaren bekend, die blijft intakt.

Tevens geef ik voor ons dorp een website weg en was de vraag of de PDF catalogus online kon staan. 

Natuurlijk regelen we dat even.

photoboothopmaat.nl

Toffe Photobooth

Event-vrienden.nl wilde een nieuwe website voor een gaaf nieuw product. Een confetti Photobooth naast de normale verhuur van Photobooths. Bijzonder dat zowel de achterwand als de foto's en het welkomst scherm helemaal ontworpen is in de stijl van de klant. De site is gebouwd in bootsrap en daardoor perfect op mobiel en snel. Een hele schone code! Het contact formulier is gekoppeld aan een lead systeem om het overzichtelijk te houden. 

feestje-cadeau.nl

Geef een feest cadeau 🎉

Website gemaakt in bootsrap. Super snel. Gekoppeld aan een mail/lead systeem. Feestje Cadeau van www.event-vrienden.nl komen een feest bij je thuis of in de tuin of op het werk bezorgen. Compleet met DJ, dikke speakers en Saxofonist. 

Deze website is gemaakt met de hand. Plain HTML. Ik gebruik Google Analystics om de site sneller te maken. Je gegevens worden niet opgeslagen.